Tembung Camboran Wancah

Bangcuk saka abang pucuk
Bangjo saka abang ijo
Barbeh saka bubar kabeh
Barji saka bubar siji
Dhelik saka gedhe cilik
Dhemes saka gedhe lemes
Dubang saka idu abang
Gaji wakma saka sega siji iwake lima
jiro saka siji loro
jitus saka siji satus
kakkong saka tungkak bokong
kwelem saka kweni pelem
tekting saka entek nglinting
paklik saka bapak cilik
nasdithel saka panas legi kenthel
rengning saka ireng kuning
tingwe saka nglinting dhewe
thukmis saka bathuk klimis
wandhak saka dhawa cendhak
tahteng saka mentah mateng
saerah saka sae tur murah

3 Komentar

Ping-balik: 2010 in review « Seneng Sinau Jawa

Kayaknya belum lengkap semua….

matur nuwun dinda Putri

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: